چاپ شال و روسری

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

انتخاب هوشمندانه بهترین پارچه تیشرت مردانه و زنانه سال 1403!

بهترین پارچه برای تیشرت

چه در زمستان و چه در تابستان، تیشرت یکی از مهم‌ترین پوشاک مردانه و زنانه به حساب می‌آید؛ حتی در منزل هم تیشرت یکی از مهم‌ترین پوشیدنی‌ها برای همه افراد در هر سنی است. این گستردگی و استقبال بالا از خرید و پوشیدن تیشرت نباید باعث شود که آن را به‌عنوان یک لباس کم اهمیت و عادی در نظر بگیریم و از آن مهم تر گستردگی چاپ روی تیشرت است که این محصول را در صنعت چاپ روی پارچه خاص تر میکند. به دلیل همین اهمیت و تنوع زیاد تیشرت‌ها، در ادامه این مقاله می‌خواهیم به معرفی بهترین پارچه تیشرتی و همچنین بهترین نوع برای انواع پارچه تیشرتی بپردازیم. با ما همراه باشید.

با توجه به نوع کاربرد تیشرت و زمان و مکان استفاده از آن (مراسم رسمی یا غیررسمی و …) می‌توان از پارچه‌های مختلف برایش استفاده کرد. انتخاب بهترین پارچه تیشرت از اهمیت بالایی برخوردار است و در ادامه این مطلب و پس از معرفی انواع پارچه تیشرت به بیان ویژگی‌های بهترین پارچه تیشرت خواهیم پرداخت.

انواع پارچه تیشرت

پارچه‌های مناسب برای تیشرت دارای انواع گوناگون هستند که از انواع آن‌ها می‌توان به این موارد اشاره کرد:

  • پارچه تیشرتی پلی استر پنبه
  • پارچه ملانژ
  • پارچه جودون
  • پارچه تیشرتی تریکو
  • پارچه ویسکوز تیشرتی
  • پارچه شیر شکری
  • پارچه الیاف مصنوعی
  • و …

مناسب‌ترین پارچه تیشرت، با توجه به نوع استفاده و کاربری تیشرت مشخص می‌شود و هرگز نمی‌توان یک پارچه خاص را به‌عنوان بهترین پارچه تیشرت معرفی کرد.

پارچه تیشرتی خوب

پارچه‌ای که ما از آن به‌عنوان پارچه تیشرتی خوب یاد می‌کنیم، معمولاً باید یک پارچه خنک باشد. پارچه مناسب برای تیشرت به دلیل استفاده فراوان نباید زیاد چروک شود و از آنجا که تیشرت یکی از مهم‌ترین لباس‌ها در فصول گرم سال است، این پارچه باید به‌گونه‌ای باشد که در تماس با رطوبت ناشی از عرق بدن دارای حساسیت نباشد. با توجه به همین ویژگی‌های بهترین پارچه تیشرت می‌خواهیم شما را با انواع پارچه‌های تیشرت آشنا کنیم: 

پارچه تیشرتی نخی

پارچه تیشرتی نخی یا به‌طور دقیق‌تر «پارچه تیشرتی نخ پنبه» یکی از بهترین و مرغوب‌ترین پارچه‌ها برای تیشرت است که به دلیل ساختار نخی و طبیعی که دارد، برای فصول گرم بسیار مناسب است. بافت نخی چون امکان مبادله هوا را دارد و هوا به‌خوبی در آن گردش می‌کند، میزان تعریق بدن را کاهش می‌دهد. چاپ برچسب حرارتی روی این پارچه یکی از بهترین گزینه هاست. از این گذشته، پارچه‌های نخی کم‌تر چروک می‌شوند. 

پارچه تیشرتی پلی استر

پارچه پلی استر پارچه‌ای است که از الیاف مصنوعی درست شده و از آن بیشتر برای دوخت تیشرت‌های اسپرت یا ورزشی استفاده می‌شود. تیشرت‌های پلی استر خیلی دیر چروک می‌شوند و شستشوی آن‌ها راحت است و از این گذشته به دلیل بافت مصنوعی که دارند، سریع‌تر از نخ خشک می‌شوند. به همین دلیل اگر قصد خرید تیشرت ورزشی دارید، بهتر است به دنبال تیشرت‌های پلی استر پنبه‌ای باشید. 

پارچه ملانژ

ملانژ هم یک نوع پارچه است که در نتیجه ترکیب الیاف رنگی گوناگون تولید می‌شود. یکی از مهم‌ترین جذابیت‌های پارچه‌های میلانژ، رنگ‌های متنوع به کار رفته در آن‌ها است. به دلیل همین تنوع جنس و رنگ که در پارچه‌های ملانژ شاهد هستیم، این پارچه در فهرست پرفروش‌ترین پارچه‌ها قرار دارد.

در واقع جنس پارچه ملانژ تلفیقی از الیاف مصنوعی و طبیعی است؛ که به همین دلیل در مقایسه با سایر پارچه‌ها از قیمت پایین‌تری برخوردار است. البته اگر درصد الیاف طبیعی پارچه ملانژ برای شما اهمیت دارد، بهتر است که در زمان خرید درصد الیاف طبیعی آن را جویا شوید. این‌که چرا پارچه ملانژ در تولید تیشرت اهمیت زیادی دارد به دلایل زیر است:

  • مقاومت بالا
  • طول عمر زیاد
  • حفظ فرم خود
  • دارا بودن یک بافت متراکم
  • شستشوی راحت
  • تنوع رنگی زیاد

بهتر است به زبر و خشن بودن و انعطاف و لطافت کم این پارچه و زود چروک شدن آن هم دقت کنید. 

خصوصیات پارچه تیشرتی جودون

یکی دیگر از بهترین پارچه‌های تیشرت «پارچه جودون» است. جودون در مقایسه با بسیاری از پارچه‌های دیگر، خنک‌تر است و کیفیت بافت آن برای دوخت تیشرت‌های مردانه و زنانه بسیار مناسب است. تیشرت‌های جودون به‌راحتی شسته می‌شوند، چروک نمی‌شوند و بوی عرق به خود نمی‌گیرند. 

پارچه تیشرتی جودون کشی یک نوع دیگر از پارچه‌های مناسب برای دوخت تیشرت است؛ ولی پارچه جودون به دلیل استفاده از الیاف نخ لاکرا از قیمت نسبتاً بالاتری برخوردار است. نوع دیگری از پارچه‌های جودون معروف به جودون پلی استر است که درصد الیاف مصنوعی آن بیشتر می‌باشد. 

پارچه تیشرتی تریکو

تریکو معروف‌ترین و رایج‌ترین پارچه برای دوخت تیشرت است. تریکو یک نوع پارچه نخی است که معمولاً بیشتر برای دوخت تیشرت استفاده می‌شود. در برخی از انواع پارچه‌های تریکو، مقدار کمی الیاف مصنوعی نیز وجود دارد. پارچه‌های تریکو می‌توانند از جنس پنبه، پلی استر، ویسکوز و ملانژ باشند؛ که هر یک از آن‌ها دارای ویژگی‌های خاص خود هستند. 

پارچه ویسکوز تیشرتی

ویسکوز که نام دیگر آن ریون است، یک پارچه نیمه مصنوعی به همراه سلولز چوب و مواد مصنوعی است. در فرایند تولید پارچه‌های ویسکوز از مایعی که ابریشم مصنوعی است استفاده می‌شود. این ماده یک حالت چسبناک و شبیه به عسل دارد. 

تیشرتی که از پارچه ویسکوز تولید می‌شود، دارای یک حالت کشی خاص است که در واقع هم برای طرفداران تیشرت‌های آزاد و گشاد مطلوب است و هم افرادی که به دنبال تیشرت‌های تنگ و جذب هستند. ماهیت پارچه ویسکوز سیار خنک و نرم است؛ به همین دلیل تیشرت‌های ویسکوز برای استفاده داخل منزل بسیار مناسب هستند.

پارچه ویسکوز در کنار مزیت‌هایی مثل عدم حساسیت، مقاومت کششی بالا، عدم رنگ پریدگی در زمان شستشو، جذب بالای رطوبت و تعریق بدن و قابلیت تنفس بالا و خنک بودن دارای معایبی مانند آب رفتن و تغییر شکل در زمان شستشو، اُفت کیفی پارچه با هر بار شستشو، مقاومت زیاد پارچه در برابر شستشوی لکه‌ها و حساس بودن آن در مقابل کپک هستند. 

 

پارچه تترون به دلیل قیمت مناسب، تنوع رنگ بالا و سهولت چاپ، برای تولید تیشرت بسیار پرکاربرد است. با این حال، به دلیل حساسیت‌زا بودن برای برخی افراد و جذب کم رطوبت، ممکن است برای همه مناسب نباشد. دوام کمتر نسبت به پارچه‌های طبیعی مانند پنبه نیز از دیگر نکات قابل توجه است.

به طور خلاصه، تترون انتخاب خوبی برای تیشرت‌های روزمره و تبلیغاتی است اما برای افراد با پوست حساس یا فعالیت‌های ورزشی سنگین، گزینه مناسبی نیست.

پارچه شیر شکری

پارچه شیر شکری تلفیقی از پنبه و نخ طبیعی است که با ساختار چروک و راه‌راه شناخته می‌شود. اگر قصد خرید تیشرت‌های آستین بلند به منظور استفاده در فصول گرم سال را دارید، پارچه شیر شکری می‌تواند بهترین گزینه برای شما باشد. پارچه‌های شیر شکری به دلیل استفاده از رنگ‌های روشن، از جذب گرما جلوگیری به عمل می‌آورند و خنکی خاصی را با خود به همراه دارند. 

پارچه الیاف مصنوعی

الیاف مصنوعی به گروهی از الیاف گفته می‌شود که به وسیله روش‌های خاص سنتزی تولید می‌شوند و مواد اولیه آن‌ها در طبیعت وجود ندارند. از جمله مواد اولیه برای تولید پارچه‌های مصنوعی می‌توان به الیاف آکرولیک، پلی‌آمید یا نایلون و …

اشاره کرد. اساساً الیاف مصنوعی به دو دسته تقسیم می‌شوند که عبارت‌اند از:

  • الیاف مصنوعی بازیافتی (موسوم به الیاف نیمه مصنوعی): در این نوع پارچه از الیاف طبیعی هم استفاده شده است.
  • الیاف مصنوعی ترکیبی: در این نوع الیاف تنها از مواد شیمیایی استفاده شده است.

بهترین پارچه برای تیشرت کار

تیشرتی که دارای کاربری کاری است و در شرایط سخت مورد استفاده قرار می‌گیرد، قطعاً باید از دوام و ماندگاری خوبی نیز برخوردار باشد، ایجاد حساسیت نکند، در استفاده‌های طولانی مدت مشکلی پیش نیاورد، به‌راحتی شستشو داده شود و سطح روی آن گره‌گره نشود. این خصوصیات را می‌توان در پارچه‌های جودون و پارچه پنبه تیشرتی مشاهده کرد. بنابراین اگر قصد خرید تیشرت کار را دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از تیشرت‌های جودون و پنبه‌ای است. اگر قصد استفاده از تیشرت در مصارف ورزشی را دارید، بهترین گزینه پیشنهادی ما به شما تیشرت‌های الیاف مصنوعی هستند. 

خصوصیات پارچه تیشرت

تیشرت به دلیل آنکه یک لباس روزانه و پرمصرف است، پارچه‌اش باید دارای ویژگی‌های خاصی باشد: 

  • نخستین ویژگی که ما از پارچه تیشرت انتظار داریم، دوام و ماندگاری زیاد آن است و این پارچه نباید بر اثر شستشوی زیاد از شکل و ریخت اولیه خود خارج شود.
  • ویژگی دیگر پارچه مناسب برای تیشرت، عدم آب رفتن و یا آبرفت بسیار کم آن است.
  • پارچه تیشرت نباید بر اثر شستشو دچار رنگ پریدگی شود.
  • پارچه مناسب برای تیشرت باید تا حد امکان از قابلیت چروک شدگی کمی برخوردار باشد.
  • پارچه مناسب برای تیشرت به دلیل تماس مستقیم با بدن، به‌ویژه در فصول گرم سال که بدن دچار تغییر زیادی است نباید ایجاد حساسیت کند.

قیمت پارچه تیشرت

قیمت پارچه تیشرت مردانه و زنانه یکی از مهم‌ترین نکاتی است که به‌طور مستقیم در قیمت نهایی تیشرت نقش دارد. در واقع نمونه‌های گوناگون پارچه‌های تیشرتی باعث ایجاد طیف قیمتی بسیار گسترده آن‌ها نیز شده است؛ به طوری که این طیف قیمتی از پارچه‌های نخی تا انواع پارچه‌های تریکو و در نهایت تا پارچه جودون گسترش پیدا کرده است.

قیمت پارچه تیشرت مردانه

تیشرت در بین آقایان از کاربری و جذابیت بیشتری در مقایسه با خانم‌ها برخوردار است. آقایان در بسیاری از فصول و کاربردهایی از قبیل تفریح، ورزش، کار و حتی پوشش نیمه‌رسمی خارج از منزل یا پوشش کاملاً غیررسمی داخل منزل تیشرت را به پوشاک دیگر ترجیح می‌دهند. 
به همین دلیل پارچه تیشرتی مورد استفاده برای تولید تیشرت‌های مردانه که حتماً باید از دوام و کارایی خوبی برخوردار باشند، دارای طیف قیمتی متنوعی خواهند بود. البته موارد دیگری همچون کیفیت دوخت، مواد مورد استفاده مثل الیاف اولیه، رنگ، نوع چاپ و سایر هزینه‌های بالادستی دیگر از جمله فاکتورهایی هستند که بر قیمت پارچه تیشرت مردانه تأثیر دارند. 

نکات مهم در زمان خرید تیشرت یا پارچه تیشرتی

زمانی که قصد خرید تیشرت بازاری را دارید یا هنگامی که به دنبال خرید پارچه تیشرتی برای دوخت آن هستید بهتر است به این نکات توجه داشته باشید:

  • درباره جنس پارچه تیشرتی که در حال خرید آن هستید، تحقیق و سخت‌گیری لازم را اعمال کنید.
  • اگر شما نیز جزء آن دسته از افرادی هستید که زیاد عرق می‌کنند، بهتر است روی پارچه‌هایی با جنس پلی استر کار نکنید؛ بلکه برای شما پارچه نخ پنبه بسیار مناسب است.
  • در مورد رنگ دادن، آب رفتن و چروک شدن تیشرت پس از شستشو از فروشنده اطلاعات کافی را دریافت کنید.

سخن پایانی

اشتباه نکنید! بر خلاف آنچه تصور می‌کنید، خرید پارچه تیشرت کار دشواری به نظر نمی‌رسد؛ ولی در عین حال نباید دقت و وسواس منطقی در این مورد را از دست بدهید. ما در این مطلب تلاش کردیم تا شما را با انواع بهترین پارچه‌های تیشرت آشنا کنیم و مشخصات هر یک را برای شما شرح دهیم.

به این نکته ظریف هم توجه داشته باشید که مکمل فرایند تولید یک تیشرت استاندارد و باکیفیت، نوع دوخت تیشرت است. بنابراین تلاش کنید که تمام زنجیره خرید تا دوخت تیشرت را با بالاترین کیفیت و استاندارد انجام دهید تا از یک خرید کاملاً رضایت‌بخش برخوردار شوید. 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط